Ukupna cena:

NAPOLEONOV REČNIK – SVE ŠTO STE ŽELELI DA SAZNATE O NAPOLEONU - Snežana Ranković

  • NAPOLEONOV REČNIK – SVE ŠTO STE ŽELELI DA SAZNATE O NAPOLEONU - Snežana Ranković
8.32 EUR
8.73 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NAPOLEONOV REČNIK – SVE ŠTO STE ŽELELI DA SAZNATE O NAPOLEONU - Snežana Ranković

Napoleon – večita enigma, čiji će nam lik približava Snežana Ranković u odličnoj knjizi „Napoleonov rečnik“; zanimljivo, pikantno, pametno i strpljivo – kako to već čini u poglavljima „Melanholik“, „Otrov“ i „San“ iz kojih su pozajmljeni i parafrazirni uvodni delovi ovog teksta. Knjigu o Napoleonu, ona će napisati u formi rečnika, pojmovnika, svejedno. Na dve stotine strana sa podnaslovom „Sve što niste znali o Napoleonu“ složiće sedamdesetak pojmova vezanih za Bonapartu i predstaviti nam svog junaka toliko uverljivo da će nam se učiniti kako i sami sedimo na drugoj strani školskog dvorišta i odatle gledamo Korzikanca, uvek samog među ljudima. Svakako zainteresovana za istoriju privatnog života, Snežana Ranković će razbiti suvoparnost povesti, ubacujući među pojmove koji su vezani za bitke i slično, sjajna poglavlja, sve odreda sa Napoleonom u glavnoj ulozi.

Format: 21
Broj strana: 178
Pismo: latinica
Povez: Broširani

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption