Ukupna cena:

KRATKA ISTORIJA ŠPANIJE - Nikola Samardžić

  • KRATKA ISTORIJA ŠPANIJE - Nikola Samardžić
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRATKA ISTORIJA ŠPANIJE - Nikola Samardžić

Istorija Španije je istorija velike sile gde su se sudarale civilizacije hrišćanstva i muhamedanstva u svojim najtvrđim oblicima. Pirinejsko ostrvo je bilo poprište velih borbi i previranja odakle se odlazilo u pohode na ceo svet.

Ne postoji mnogo zemalja na svetu čija je istorija bogata i silovita, kao što je istorija Španije. Velike sile, velike bitke, različite vere i kulture, podeljenost i fanatizam, crkva, nevernici, jezuiti, templari... istorijska pozornica Španije je jedinstvena i neponovljiva.

Istorija Španije je, između ostalog, i istorija otkrića Amerike, velikog rivalstva sa Engleskom i Portugalom, komplikovanog preplitanja arapskog, judejskog i hrišćanskog sveta.

Španski građanski rat je bio sudar ideala, nade i političkih uticaja koji je pokrenuo milione. Španija je postala magično ime u celom svetu.

Španija, to su njeni sadržaji, duh i poruke prošlosti. Hispanski identitet, uticaj u celom svetu i prostranstva kulture, istorije, ratovanja...Espanja.

Format: 12,5 x 17,5 cm
Broj strana: 272 str.
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption