Ukupna cena:

BALKAN POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA - Ričard Dž. Krempton

  • BALKAN POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA  - Ričard Dž. Krempton
13.61 EUR
14.29 USD
1,620.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BALKAN POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA - Ričard Dž. Krempton

Posle propasti komunističkih režima u zemljama Istočne Evrope, Balkan je nakon dugo vremena ponovo dobio značajnu ulogu na svetskoj političkoj sceni. Zbog krize nastale u tom delu sveta, zabeleženo je dotad nezapamćeno prisustvo međunarodnih snaga na tlu Evrope. Autor posmatra složena zbivanja na tlu posleratnog Balkana u kontekstu širokog poznavanja istorije razdoblja koje je prethodilo padu komunizma. On pokušava da odgovori na pitanje kako su komunistički režimi došli na vlast i kako su se na vlasti učvrstili. Krempton u delu Balkan posle Drugog svetskog rata pruža sveobuhvatan pregled istorije poluostrva posle 1945. godine, dakle istorije Albanije, Bugarske, Rumunije, Jugoslavije i Turske. Izuzetno složena i osetljiva tematika ove knjige podjednako je zanimljiva studentima, novinarima, politikolozima i svima koji nastoje da otkriju motive i pokretačke snage koje su tvorile našu noviju istoriju.

povez: Tvrd, str: 520, format: 14,5 x 21

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption