Ukupna cena:

SEKS I MOĆ - Sali i Rudi Dalos

  • SEKS I MOĆ - Sali i Rudi Dalos
11.34 EUR 9.07 EUR
11.91 USD 9.53 USD
1,350.00 RSD 1,080.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SEKS I MOĆ - Sali i Rudi Dalos

Šta se dešava kad prođe „medeni mesec“? Zašto u našim bračnim i partnerskim odnosima ima toliko nerazumevanja, prebacivanja i neispunjenih očekivanja? Kada i zašto žene manipulišu seksom? Stalno se govori o ljubavi: zašto i gde ona nestaje u našim intimnim odnosima? I konačno, šta možemo da učinimo da bi nam bilo bolje? Ovim i mnogim sličnim pitanjima pozabavili su se Seli i Rudi Dalos, eminentni psihoterapeuti iz Velike Britanije, u izvanrednoj studiji Seks i moć – parovi, dominacija i seksualna manipulacija. U pokušaju da bar donekle rasvetle probleme i teškoće koji se posebno odražavaju na seksualnost, Dalosovi integrišu i feministička shvatanja i otkrivaju važnost socijalnih faktora, kao što su neravnopravnost i uvrežene predrasude o muškoj i ženskoj seksualnosti. Razmatrajući kako različiti problemi, uključujući i seksualne, mogu da se razviju kao način balansiranja moći u intimnim odnosima, autori iznose obilje materijala iz svog terapeutskog rada i sprovedenih istraživanja. Posebnu vrednost ove studije predstavljaju i opširne ilustracije teme, u vidu iskaza pacijenata, studija slučajeva i detalja koji se tiču terapeutskog rada i postignutih promena. U nastojanju da doprinese dubljem razumevanju problema koji danas razaraju partnerski i porodični život, knjiga Seks i moć – parovi, dominacija i seksualna manipulacija pruža dragocen izvor informacija i izuzetan podsticaj svima koji se bave ovim temama, bilo iz ličnih ili profesionalnih razloga.

Povez: mek, Format: 14x20, Pismo: latinica, Broj strana: 344

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption