Domaća Knjižara
Ukupna cena:

RAZGOVORI SA ANĐELOM - Evelin Elsaeser Valarino

  • RAZGOVORI SA ANĐELOM - Evelin Elsaeser Valarino
6.71 EUR
7.05 USD
799.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAZGOVORI SA ANĐELOM - Evelin Elsaeser Valarino

Ovo je dirljivo i jednostavno svedočenje devojčice obolele od leukemije i njeno suočavanje sa bolešću koje je dovodi do neverovatnih transpersonalnih iskustava. U razgovorima sa lutkom Anđelom ona će polako savladavati beg od neminovnog i prihvatiti viziju umiranja kroz ideju da svest može da opstane nakon smrti fizičkog tela. Njeni strahovi biće konačno razbijeni novootkrivenom duhovnošću ali i jednim neverovatnim doživljajem koji joj je poverio drugar iz bolnice...

Veliko znanje Evelin Elsaeser Valarino u oblasti „iskustva bliske smrti" može kroz ovu knjigu da bude od ogromne koristi i utehe onima koji se suočavaju sa sopstvenom smrću, ali i roditeljima i svima koji se brinu o obolelima od teških bolesti.

Knjiga koja menja tabue i uliva optimizam.

Trijumf ove knjige je što je jedna od retkih u svetu koju možemo staviti i u ruke teško obolelog deteta. Dr Alan Kelehir, professor palijativnog zbrinjavanja, La Trobe University, Melburn

Evelin Elsaeser Valarino je rođena 1954. godine u Švajcarskoj. Veliki deo svog vremena posvetila je proučavanju fenomena „iskustva bliske smrti" (Near-Death Experiences) što ju je svrstalo u rang evropskih eksperata u toj oblasti. Između ostalog koordinator je za Naučnu i medicinsku mrežu u Švajcarskoj, evropski koordinator za Međunarodnu asocijaciju vezanu za „iskustva bliske smrti" – IANDS i specijalni savetnik za međunarodne odnose nemačkog IANDS-a. Pored više objavljenih knjiga njen rad obuhvata i brojna učešća na međunarodnim kongresima iz ove oblasti.

pismo: Latinica
strana: 217
format: 21 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption