Ukupna cena:

PLES: ANATOMIJA - Jacqui Greene Haas

  • PLES: ANATOMIJA - Jacqui Greene Haas
9.06 EUR
9.52 USD
1,079.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PLES: ANATOMIJA - Jacqui Greene Haas

Snažno, izražajno i neodoljivo! Sada znate šta je potrebno da biste postali snažan i elegantan plesač. Pomoću 200 anatomskih ilustracija u boji, u knjizi Ples: anatomija je vizuelno predočena jedinstvena veza između treninga mišića i estetskih pokreta kako nikada pre nije bila opisana.
U knjizi Ples: anatomija opisane su 82 najefikasnije vežbe korisne za plesanje, izvođenje pokreta i poboljašnje plesne izvedbe, a svaka je osmišljena da promoviše savršeno poravnanje, postavljanje tela u adekvatan položaj, pravilno disanje i sprečavanje uobičajenih povreda. Propratne ilustracije do neverovatnih detalja prikazuju plesače u pokretu, a mišići koji se angažuju pri specifičnim pokretima dodatno su istaknuti.
Naučićete kako da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične oblasti radi poboljšavanja fleksibilnosti i da biste smanjili mišićnu napetost. Takođe ćete naučiti kako da integrišete opisane vežbe da biste osmislili personalizovani program treninga na osnovu vašeg plesnog stila, nivoa plesačke veštine i individualnih potreba i postavljenih ciljeva.

B5, 195 strane, mek povez, pun kolor, latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption