Ukupna cena:

OD UMA DO MATERIJE - Doson Čerč

  • OD UMA DO MATERIJE - Doson Čerč
9.32 EUR
9.79 USD
1,100.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OD UMA DO MATERIJE - Doson Čerč

„Dok se Tajna spaja sa naukom u Dosonovom delu, granice onoga što ste verovali da je moguće šire se mnogo dalje od vaše današnje slike realnosti.”

Džek Kenfild, autor knjige Ključ za korišćenje zakona privlačenja

i jedan od učesnika u flmu Tajna

Sve što je stvoreno započelo je kao misao. Naše misli kreću se u vidu električnih impulsa duž neuronskih puteva; neuroni se međusobno povezuju stvarajući elektromagnetna polja. Ta polja su nevidljiva energija, ali ipak, ona utiču na molekule materije oko nas na isti način na koji magnet deluje na gvozdene opiljke.

U knjizi Od uma do materije naučni istraživač i dobitnik brojnih nagrada, Doson Čerč, objašnjava nam kako naš um kreira materiju. Zahvaljujući ovoj knjizi možemo da pratimo naučne dokaze za svaku od karika u tom lancu od misli do materije, i vidimo iznenađujuće načine na koje naše namere stvaraju materijalni svet.

Naučna otkrića data u knjizi ilustrovana su brojnim prikazima slučajeva ljudi koji su koristili neverovatnu moć svog uma za stvaranje. Neuronaučnici su uspeli da odrede specifičnu formulu moždanih talasa - „stanje toka” - koje je povezano sa manifestovanjem. Svako od nas može da nauči kako da postigne to stanje i da ga primeni.

Nova otkrića u oblastima kao što su epigenetika, neuronauka, elektromagnetizam, psihologija i kvantna fizika povezuju sve delove ovog procesa. Ona nam pokazuju da je univerzum samoorganizujući, i da se naši umovi, kad su u stanju toka, povezuju sa inteligencijom prirode stvarajući sinhronicistička dešavanja.

Otkrivajući kako univerzum stvara sinhronicitete, počinjemo da shvatamo da sem što posedujemo svoj lokalni um, mi smo takođe deo nelokalnog uma univerzuma. Od uma do materije nam pokazuje da kad uspemo da ovladamo svojom individualnom moći kreiranja, imamo mogućnost da, kao vrsta, budemo katalizator promene našeg sveta.

Broj strana: 265
Povez: mek
Format: 150 x 230

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption