Domaća Knjižara
Ukupna cena:

OČIMA PSIHIJATRA - Dušan Kecmanović

  • OČIMA PSIHIJATRA - Dušan Kecmanović
9.07 EUR
9.53 USD
1,080.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OČIMA PSIHIJATRA - Dušan Kecmanović

Višedecenijsko kliničko iskustvo, izuzetna erudicija i uvid u najaktuelnije trendove svetske psihijatrije svrstavaju profesora Kecmanovića među one autore koji najpreciznije mogu da opišu svet i društvo viđene očima psihijatra. Životi iseljenika, psihološka suština nacionalizma i uticaj koji on vrši na živote savremenih ljudi, smisao duševne patnje... teme su ove retke i hrabre knjige. Njen najveći deo posvećen je iskonskim pitanjima psihijatrije: da li ludilo postoji; kako ga treba definisati; da li savremeni pristupi donose progres u odnosu na one standardne; šta je mentalno zdravlje ...

Do 1992. godine Dušan Kecmanović bio je redovni profesor psihijatrije i političke psihologije na Univerzitetu u Sarajevu, kada se preseljava u Australiju gde i danas živi i radi. Profesor je po pozivu na Medicinskom fakultetu u Beogradu i član Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine. Autor je 23 naslova, od kojih su tri objavljena u Sjedinjenim Američkim Državama.

broširani povez, latinica, 200 strana, format 22x16,5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption