Ukupna cena:

TURISTIČKA BIBLIJA SRBIJE (KOŽNI POVEZ)

 • TURISTIČKA BIBLIJA SRBIJE (KOŽNI POVEZ)
105.00 EUR
115.50 USD
12,500.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: TURISTIČKA BIBLIJA SRBIJE (KOŽNI POVEZ)

  Obiman vodič kroz kulturno nasleđe Srbije, štampan uporedo na srpskom i engleskom, ova reprezentativna knjiga je dugo među knjižarskim hitovima. „Manje vodič kroz prostor a više kroz vreme, manje geografija a više povest i priča, manje bedeker a više sveznadar, manje enciklopedija a više pokušaj da se u srpskom nasleđu, češće tragičnom nego srećnom, identifikuju vekovima čuvane civilizacijske vrednosti, ono što Srbe zauvek obeležava kao evropski narod a Srbiju kao važan evro-region.” U više varijanata kožnog poveza, bogato ilustrovan, pisan s majstorskom jednostavnošću i proverenim uvidima, ovo je sažeti udžbenik srpske istorije i kulture, knjiga za svaku srpsku kuću i biblioteku, na svim meridijanima.
  Nagrada: „Gutemberg”, na Sajmu knjiga i grafike, Banjaluka, 2006.

  Format: 19x19 cm
  Obim: 464 strane

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption