Ukupna cena:

BEOGRAD PLAN GRADA

 • BEOGRAD PLAN GRADA
 • BEOGRAD PLAN GRADA-1
2.52 EUR
2.65 USD
300.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: BEOGRAD PLAN GRADA

  Plan Beograda u štampanoj formi je najnoviji plan grada sa prigradskim naseljima dopunjen svim promenama nastalim u gradu i njegovoj široj okolini. Pravilan izbor boja kao i vrste i veličine slova dao je planu savremeni dizajn i izuzetnu preglednost.

  Na naslovnoj strani je prikazan Beograd sa jasno uočljivim saobraćajnicama i važnim objektima, dok su na poleđini plana odštampani: spisak ulica sa brojčano-slovnim indeksima, informacije o lokacijama i brojevima telefona svih važnijih institucija u gradu, planovi prigradskih naselja i karta “okolina Beograda” na kojoj su označene pozicije karata prigradskih naselja.

  Novi elementi sadržaja izdvojili su ovaj plan od ostalih i dali mu dodatni kvalitet.
  To su pored ostalih:
  - Linije GSP-a sa označenim početnim i poslednjim stanicama
  - Informacije o jednosmernim ulicama u gradu
  - Posebno urađena karta sa slikovitim prikazom rasporeda “parking zona”, javnih garaža, parkirališta i lokacija “pauk”službe, sa detaljnim objašnjenjem za njihovo korišćenje.
  - Detaljni planovi velikog broja prigradskih naselja sa širokom teritorijom kartiranja.

  Format: 100 x 70
  savijen 12 x 245
  Pismo: latinica
  Razmera: 1: 20 000

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption