Ukupna cena:

TRG TIŠINE - Milutin Dedić

  • TRG TIŠINE - Milutin Dedić
72.58 EUR 50.81 EUR
76.21 USD 53.35 USD
8,640.00 RSD 6,048.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRG TIŠINE - Milutin Dedić

Milutin Dedić, hodočasnik staza i bogaza svetskih, kapetan nevidljivih brodova, brodski slikar, baštinik nasleđa bure i hroničar tišine zaboravljenih gradova i luka sklonjenih od pogleda i poznanja, kolekcionar ključeva i ključar nevidljivih brava, alhemičar tišine, svojim životom je gradio jedinstvenu knjigu – dnevnik svojih putešestvija, zapisa, crteža, slika... koji se začeo sa prvim poznanjem sveta a završiće se sa krajem hroničarevih zemaljskih dana. Međutim ta životna ali ni ova knjiga koja izvire i uvire na Trgu tišine, ne bi bile tako uspešne i originalne da pisac ne poznaje drevnu tajnu; dnevnički i memoarski zapis je pripremanje duha, iščekivanje, nedovršeni scenario života, haotično nastajanje harmonije društvenog i dubokog bića, velike duhovne građevine i životne misije.

Trg tišine je jedinstvena i čudna knjiga, slikovita u pričama i narativna u ilustracijama, simbiotički duh blagosloven jedinstvenim životnim iskustvom, dijagram unutrašnjih stanja i raspoloženja, nerv vremena, intelektualna moć koja se crpe iz bogate tradicije, kompleksne, dinamične, doživljaja i iskustva i Dedićevog i našeg učešća i saučešća u večnoj priči trajanja i nestajanja. Šarmantno i duhovito, tragično i ekstatično, umetničko i životno susreću se na Trgu tišine, ali ne u slavu radosti i dionozijske raspusnosti, buke i karnevala već u slavu tišine – večnog arbitra, sfere u kojoj je večnost našla svoj istinski praelemnent i tajnu trajanja.

Broj strana: 364
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 23x33 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption