Ukupna cena:

REČNIK IZVOĐENJA I SAVREMENOG POZORIŠTA (mek povez) - Patris Pavis

  • REČNIK IZVOĐENJA I SAVREMENOG POZORIŠTA (mek povez) - Patris Pavis
14.92 EUR
15.67 USD
1,760.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: REČNIK IZVOĐENJA I SAVREMENOG POZORIŠTA (mek povez) - Patris Pavis

Rečnik izvođenja i savremenog pozorišta predstavlja nezaobilazno štivo za poznavaoce i proučavaoce teatra, ali i svakoga ko je zainteresovan za njegov uzbudljiv i živ razvoj. Čitalac Rečnika izvođenja i savremenog pozorišta nije pasivni recipijent normativnih definicija, već aktivni učesnik pozvan da pronađe vlastiti put kroz razgranat lavirint termina podložnih raspravi.

Otkrivajući nejasne i kontradiktorne pojmove povezane sa produkcijom savremenog pozorišta, autor ukazuje na njihovo preklapanje i međusobne razmene. Vodeći se čuvenom Spinozinom disntikcijom, on nastoji da bolje objasni „prirodu stvari“ nego da definiše „smisao reči“, budeći kod čitaoca intelektualnu smelost i radoznalost.

Čitalac, kako to kaže autor, treba da bude slobodan da skače sa jednog pojma na drugi, a u ovoj knjizi imaće priliku da se upozna ili produbi svoje znanje o bodi-artu, drami života, „kat-ap“ tehnici, lajv-artu, pozorištu zajednice, primenjenom pozorištu itd.

Format: 24 x 17
Broj strana: 734
Povez: mek
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption