Ukupna cena:

LET`S DANCE - Aleksandar Josipović

  • LET`S DANCE - Aleksandar Josipović
6.47 EUR
6.79 USD
770.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LET`S DANCE - Aleksandar Josipović

Ovo delo ima za cilj da predstavi spektar autorovog pedagoškog rada iz oblasti plesa i pokreta. Aleksandar Josipović započinje svoju knjigu predstavljanjem osnovne strukture razvoja plesa, a potom nastavlja da ukazuje na interakciju plesne pedagogije s drugim umetnostima, što je odlika savremenog doba.

U sjajnoj knjizi Aleksаndrа Josipovićа nije prikazan sаmo stаv i refleksijа profesionаlnog plesаčа već i usredsređenost kako na početnike, tako i na studente i učitelje. To je sjajna osnova za obuku instruktora, učitelja plesa, plesača i svih onih koji se bаve „telom i pokretom“ iz rаzličitih aspekаtа, s jednostаvnošću i preciznošću postаvljenih ciljevа i svih veštinа, koje su neophodne kаko bi učenik nаpredovаo.

To je jedna od onih retkih akademskih publikacija koja će sigurno podsticati na diskusiju u učionici. Bez obzira na to da li se bavite učenjem plesa i /ili plesnom pedagogijom, ovo delo će vam pružiti korisne informacije. Građa je veoma razložno predstavljena (sa fotografijama i dijagramima) i jasnom idejom, što po svojim osobinama doprinosi čitanju i olakšava učenje plesa i plesne pedagogije.

Knjiga predstavlja i promoviše savremenu edukaciju, pedagoške metode dostupne svima, od roditelja, učitelja plesa i instruktora, ali i osnovu zа rаzmenu idejа, usаvršаvаnje i podsticаj zа neprestano nаpredovаnje! Laka za praćenje i čitanje, ilustrovana fotografijama i dijagramima, Josipovićeva knjiga dokazuje da je od neprocenjive vrednosti i za nastavnike i učenike u svim oblastima / stilovima plesa.

Širokog raspona i provokativnog uvoda, knjiga je podjednako značajna za umetnike i studente, kao i profesore iz scenske / izvođačke umetnosti – plesa. Vredna pažnje i kupovine.

Aleksandar Josipović je rođen 1981. godine, plesnu pedagogiju diplomirao u Fracuskoj. Iza njega je 20 godina uspešne karijere, osam nacionalnih titula državnog šampiona u sportskom plesu, kao i brojni gala nastupi od Helsinkija, Buenos Airesa, San Franciska do Kine.
Bio je polufinalista Svetskog kupa i državni reprezentativac.
Godine 2008/09. radio na projektu / performansima o holokaustu – životu i radu Simona Vizentala.

Format: 16,5 × 23,5 cm
Broj strana: 206
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption