Ukupna cena:

BUT BEAUTIFUL: KNJIGA O DŽEZU - Džef Dajer

  • BUT BEAUTIFUL: KNJIGA O DŽEZU - Džef Dajer
8.16 EUR
8.57 USD
972.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BUT BEAUTIFUL: KNJIGA O DŽEZU - Džef Dajer

Knjiga Džefa Dajera pohvala je džezu i izraz duboke zahvalnosti upućen svima koji su tu muziku stvarali. Neobičan i sasvim nov pristup u predstavljanju književnog teksta odvaja ovo delo od uobičajenih zbirki tekstova o džezu.

Iako u osnovi izmišljene, sve priče temelje se na stvarnim ličnostima i događajima, a odlikuje ih tanana ravnoteža između činjenica i fikcije.U relativno kratkim epizodama autor uspeva da sažme složene i često tragične životne priče velikana džeza: Četa Bejkera, Lestera Janga, Arta Pepera, Čarlsa Mingasa, Bada Pauela... Svoje junake Dajer prikazuje kao vrhunski, ali jednostrano nadarene, opsednute muzikom u kojoj nalaze jedini smisao. U njihovoj duhovnoj nesređenosti i potpunoj odvojenosti od sveta on nalazi nešto plemenito i dirljivo što pleni pažnju čitaoca i doprinosi da štivo bude zanimljivo i onima koji nisu poklonici ove vrste muzike.

Tvrdi povez, latinica
Format 19,5 X 13,5
Broj strana 247

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption