Ukupna cena:

TEORIJA SAZNANJA - Dejvid B. Hemlin

  • TEORIJA SAZNANJA - Dejvid B. Hemlin
8.35 EUR
8.77 USD
994.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TEORIJA SAZNANJA - Dejvid B. Hemlin

Teorija saznanja ili epistemologija jeste filosofska disciplina koja se bavi prirodom znanja, njegovom mogućnošću, obimom i opštom osnovom. Stoga je glavna preokupacija filosofa bila i jeste da obezbede jednu opštu osnovu koja bi obezbedila mogućnost saznanja. Ovo podrazumeva jednu filosofsku kritiku svih vrsta pretenzija na znanje i jednu filosofsku ocenu sumnji koje se pobuđuju u pogledu tih pretenzija. Osnovno pitanje da li je moguća jedna potpuna teorija saznanja za autora nema konačan odgovor i to je ono što je poželjno, jer samo na taj način traganje za utemeljenjem znanja i njegova filosofska argumentacija je moguća i ima smisla.

ćirilica, broširano, 319 str., 21 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption