Ukupna cena:

NEDOVRŠEN RAZGOVOR - Đuro Šušnjić

  • NEDOVRŠEN RAZGOVOR - Đuro Šušnjić
7.98 EUR
8.38 USD
950.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NEDOVRŠEN RAZGOVOR - Đuro Šušnjić

Srećna je okolnist što se prihvatio pisanja dela o teoriji istorije profesor dr Đuro Šušnjić, naučnik široke filozofske kulture i originalne kritičke misli. Posle atraktivnih i teorijski produbljenih spisa Otpori kritičkom mišljenju, Ribari ljudskih duša, Cvetovi tla, Znati i verovati, Dijalog i tolerancija, Religija 1- 2, Metodologija - kritika nauke, Sokrat - život za istinu, Drama razumevanja i Zaboravljenih značenja, naučna javnost biće u prilici da se suoči sa novim delom ovog našeg neumornog pregaoca koji je opterećen dugogodišnjim istraživačkim nemirom i umećem pribiranja autentičnih i pouzdanih naučnih saznanja.

A5, latinica, broširani povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption