Domaća Knjižara
Ukupna cena:

FINANSIJSKO RAČUNOVODSTVO: MEĐUNARODNI PRISTUP - Jagdish Kothari, Elisabetta Barone

  • FINANSIJSKO RAČUNOVODSTVO: MEĐUNARODNI PRISTUP - Jagdish Kothari, Elisabetta Barone
14.27 EUR
14.99 USD
1,699.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: FINANSIJSKO RAČUNOVODSTVO: MEĐUNARODNI PRISTUP - Jagdish Kothari, Elisabetta Barone

Finansijsko računovodstvo: Međunarodni pristup je udžbenik napisan sa svrhom da odslika najnoviji tok razvoja finansijskog računovodstva i njegove implikacije i predstavlja idealan udžbenik za studente koji se tek upoznaju sa ovom materijom. Udžbenik je namenjen studentima koji žele da postanu menadžeri u poslovnim preduzećima ili raznim tipovima organizacija i nudi inovativan, praktičan i interaktivan pristup izučavanju materije. Usmeren je na korišćenje finansijskih informacija, a ne samo na suvoparno predstavljanje računovodstvenih postupaka. Imajući na umu da ga pišu za studente, a ne za stručnjake, autori objašnjavaju osnovna pravila knjigovodstva, ali nikad na uštrb suštinskih fundamentalnih koncepata.

Format: 24 cm
Broj strana: 410
Povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption