Ukupna cena:

EKONOMIJA EVROPSKIH INTEGRACIJA - Richard Baldwin, Charles Wyplosz

  • EKONOMIJA EVROPSKIH INTEGRACIJA - Richard Baldwin, Charles Wyplosz
21.83 EUR
22.92 USD
2,599.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: EKONOMIJA EVROPSKIH INTEGRACIJA - Richard Baldwin, Charles Wyplosz

Evropske ekonomske integracije ne prestaju da zaokupljaju pažnju kako stručne javnosti, tako i najšire čitalačke publike zbog čega će ova knjiga svakako biti interesantna kako studentima i istraživačima u ovoj oblasti, tako i svima zainteresovanima za ovaj specifičan integracioni proces.
Takođe, imajući u vidu aktuelna dešavanja u regionu Zapadnog Balkana nema sumnje da se ovo značajno štivo nalazi pred vama u pravom trenutku.
Struktura knjige omogućava prijemčiv prikaz činjenica, teorija i kontroverzi neophodnih za razumevanje ovog procesa.
Težište je na ekonomiji, međutim da bi se razumela evropska ekonomska integracija, potrebno je shvatiti mnogo više od same ekonomije i zato ova knjiga obuhvata i osnovne aspekte evropske istorije, njenih institucija, zakona, političkog delovanja i samih politika što samo doprinosi njenoj atraktivnosti.

Broj strana: 597

Povez: broširan

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption