Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PRIČA O JANGU - Aleksa Gajić, Uroš Petrović

  • PRIČA O JANGU - Aleksa Gajić, Uroš Petrović
6.77 EUR
7.11 USD
799.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRIČA O JANGU - Aleksa Gajić, Uroš Petrović

Ilustracije Aleksa Gajić.

„Kada se sretnu dvojica stvaralaca ovako vrhunskog umeća i neukrotivog duha, te ukrste svoja lucidna pera, nastane ili katastrofa epskih razmera ili ovakva knjiga.“ Ljubivoje Ršumović

„Ovu sam pripovest morao da napišem. Tek kada čovek zastane i osvrne se, može da vidi i ono što mu je promaklo. Toga obično biva više nego onog što se odmah primeti...“ Uroš Petrović

„Uh!“ Aleksa Gajić

ODLOMAK IZ KNJIGE:
"ŽELEOSAMPSA.Odluku o tome koju rasu da izaberem razmatrao sam mnogo pažljivije nego kada sam birao devojku, prvi automobil, smer na fakultetu ili život-ni poziv. Iako u ranim dvadesetim, tada sam bio sasvim svestan barem činjenice da nije svejedno s kim ću deliti sudbinu narednih petnaestak godina. Druženja udvoje s toli-kim stažom neizostavno menjaju oba života."

Format: 13x20 cm
Broj strana: 83
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption