Ukupna cena:

MAKSINA ČAROBNA AZBUKA - Maja Enis

  • MAKSINA ČAROBNA AZBUKA - Maja Enis
3.42 EUR
3.59 USD
407.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MAKSINA ČAROBNA AZBUKA - Maja Enis

Maksina čarobna azbuka namenjena je deci predškolskog uzrasta kao i deci prvih razeda osnovne škole tj. deci koja uče da čitaju i pišu.

Štampana na specijalnom papiru i uz nju se dobije flomaster kojim deca ispisuju svoja prva slova, upisuju slova koja nedostaju, povezuju elemente koji treba da se logički povežu... i ako pogreše mogu SVE DA IZBRIŠU jednostavno krpicom ili papirnatom maramicom. Takođe, mogu da ispišu celu azbučnicu i da sve izbrišu i koriste je iznova i tako bezbroj puta.

Dakle ova azbučnica nije jednokratna već može da se koristi mnogo puta i tako omogući deci vežbanje koje je osnov učenja, a pogotovo u savladavanju pisanja slova i vežbanju motorike ruku.
Sam sistem piši, briši i ponovo napiši će deci biti izuzetno zanimljiv i dodatno ih motivisati na učenje kroz igru.
Ilustracije su jednostavne, jasne i prilagođene uzrastu dece kojem je namenjena.

format: 27 x 20 cm
broj strana: 20, pun kolor
+ poklon flomaster

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption