Domaća Knjižara
Ukupna cena:

LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: MOJI MALI EKSPERIMENTI - Kolin Kreton, Remi Leglis

  • LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: MOJI MALI EKSPERIMENTI - Kolin Kreton, Remi Leglis
4.92 EUR
5.17 USD
580.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: MOJI MALI EKSPERIMENTI - Kolin Kreton, Remi Leglis

“Znanje se stiče iskustvom sve ostalo su informacije.”
Albert Ajnštajn

Za početak ove naučne avanture sa vašom decom, odabrali smo jedan citat Alberta Ajnštajna u kojem je sažet cilj ove radne sveske i sa kojim bi se Marija Montesori svakako složila.
U ovoj svesci naći ćete jednostavne i bezopasne eksperimente koji su osmišljeni tako da prilikom izvođenja dete jasno može da uoči vezu između pojave u prirodi i onih koji se javljaju u svakodnevnom životu. Kako bi se svim čulima upoznalo sa različitim materijama i došlo do saznanja koja će mu pomoći u povezivanju naučnih činjenica, dete će biti u prilici da rukuje i koristi raznovrsne predmete i sastojke iz svakodnevnog života.
Pomoću radne sveske “Moji mali eksperimenti” vaše dete će:
* upoznati fenomene iz fizike, optike, biologije i hemije, kao što su statički elektricitet, optičke iluzije, gravitacija...
* sprovoditi naučne eksperimente sa sastojcima i predmetima iz svakodnevnog života (jaja, mleko, lepljive trake, baloni, itd)
* napraviti helikopter od papira, izazvati tornado u flaši vode...

Broj strana: 71
Povez: mek
Format: 205 x 285

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption