Ukupna cena:

SVI SMO NOSILI ZVEZDE - Teo Koster

  • SVI SMO NOSILI ZVEZDE - Teo Koster
6.71 EUR 5.37 EUR
7.05 USD 5.64 USD
799.00 RSD 639.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SVI SMO NOSILI ZVEZDE - Teo Koster

Skup priča školskih drugova iz amsterdamske Jevrejske gimnazije koje je Teo Koster okupio kako bi zajedno oživeli svoje uspomene na školsku drugaricu – Anu Frank,devojčicu čija je knjiga postala jedno od najvažnijih svedočanstava o Holokaustu i, posle Biblije, najprodavanija knjiga ne svetu. Njeni školski drugovi pripovedaju i o ličnim istorijama, o preživljavanju užasa Drugog svetskog rata, o detinjstvu koje je proteklo u ućutkanosti pri skrivanju i navikavanju na trpljenje. Jedan od Aninih školskih drugova – Albert Gomes priča kako se tokom rata skrivao u više od deset evropskih gradova, dok Hana Golsar svedoči o strahotama koje je doživela u Bergen-Belsenu i o svojim susretima s Anom u tom strašnom logoru.

Format: 21 cm
Broj strana: 195
Povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption