Ukupna cena:

SRPSKE IZDAJE - Čedomir Antić

  • SRPSKE IZDAJE - Čedomir Antić
8.39 EUR
9.23 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SRPSKE IZDAJE - Čedomir Antić
Importer: Vukotić media doo
Country of origin: SERBIA

U ovoj knjizi predstavićemo istoriju izdaje u srpskoj prošlosti. Ispitivaćemo da li je ona bila baš toliko rasprostranjena i koliko je zaista bila kobna. Od osnovnog motiva kosovskog mita, preko teških godina osmanskog jarma, tužne povesti o poslednjoj dinastičkoj borbi oko trona u Evropi, pa do ideoloških zavada koje su po dubini imale malo uporednika u svetu sredine 20. veka.

Upravo je izdaja zla kob, zmija iz Edenskog vrta koja prati srpski narod. No, da li je baš tako bilo? Jesu li te „srpske izdaje“ po nečemu posebna pojava?

Da li su brojne ličnosti opisane u ovoj knjizi, među kojima su Marko Kraljević, Vuk Branković, Miloš Obrenović, Nikola Kalabić, zaista simboli srpske izdaje?

Na ova pitanja odgovara jedan od najčitanijih srpskih istoričara, profesor Čedomir Antić.

Format: 145x205
Broj strana: 272
Pismo: Ćirilica
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption