Ukupna cena:

PORODIČNA LOZA PREDSEDNIKA RUSIJE V. V. PUTINA - Aleksandar Putin

  • PORODIČNA LOZA PREDSEDNIKA RUSIJE V. V. PUTINA - Aleksandar Putin
12.43 EUR
13.68 USD
1,480.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PORODIČNA LOZA PREDSEDNIKA RUSIJE V. V. PUTINA - Aleksandar Putin

U knjizi je iznesena istorija porodične loze Predsednika Ruske Federacije V.V. Putina počev od prvog poznatog pretka iz dvanaestog kolena rođenog 1610-1630. godine i pradedova, preko dedova i roditelja, sve do njegovog školskog doba.

Izdanje predstavlja skraćenu Verziju knjige A. M. Putina "Porodična loza Predsednika V.V. Putina. Građa istraživanja od 1986. do 2002. godine ", Moskva, 2013.

Ova knjiga sadrži građu o poreklu prezimena i rezultate potrage za porodičnim korenima u državnom, federalnom, oblasnom i opštinskom arhivu.

Korišćeni su i porodični arhivi članova loze, uključujući fotografije.

U knjizi su prikazani događaji koji su prethodili radu V.V. Putina kao Predsednika države i političara. Na kraju knjige, umetnut je veliki rodoslov, porodično stablo porodice Putin.

Namenjana je širokim krugovima srpskog čitalaštva.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption