Ukupna cena:

OBEĆALI SU MI RAJ - Mehmet Ali Agdža

  • OBEĆALI SU MI RAJ - Mehmet Ali Agdža
6.01 EUR
6.31 USD
715.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: OBEĆALI SU MI RAJ - Mehmet Ali Agdža

Turčin Mehmet Ali Agdža, koji je 1981-e godine pokušao da ubije papu Jovana Pavla II, tvrdi u autobiografiji da je atentat naručio iranski vođa ajatolah Ruholah Homeini, prenosi AP.

Ali Agdža tvrdi da ga je Homeinijeva vojska, uoči atentata, obučavala u Iranu, gde je pronašao utočište nakon što je pobegao iz turskog zatvora. Nakon hapšenja, Agdža je tvrdio da je delovao sam. Kasnije je promenio priču i govorio da iza neuspešnog atentata stoji KGB.

"Porastao sam u mržnji. U mržnji prema Zapadu, hrišćanima, Jevreji­ma, Sjedinjenim Američkim Državama. Odrastao sam verujući da se računa samo nametanje, afirmisanje a po potrebi uništavanje sop­stve­nih neprijatelja.

Niko mi nikada nije rekao da postoji i druga mo­gućnost: okrenuti drugi obraz, odgovoriti na želju za vlašću, na de­strukciju, na mržnju njihovom suprotnošću, ljubavlju." - autor

Format 140x200mm, meki povez, latinica
Obim 152 strane

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption