Ukupna cena:

NIKOLA TESLA: ČOVEK ILI BOG - Vojislav Gledić

  • NIKOLA TESLA: ČOVEK ILI BOG - Vojislav Gledić
3.99 EUR
4.19 USD
475.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NIKOLA TESLA: ČOVEK ILI BOG - Vojislav Gledić

Nikola Tesla je jedan od najznačajnijih i najpoznatijih naučnika i pronalazača na području elektrotehnike. Doprinos ovog genijalnog istraživača savremenoj tehnici, tehnologiji, industriji, civilizaciji i kulturi od neprocenjivog je značaja. Njegova vrhunska dostignuća, otkrića i pronalasci našli su najraznovrsniju primenu u svim oblastima savremenog života. Primena naizmenične struje postala je toliko neophodna i stalna da bi sadašnji život potpuno zamro kada bi prestalo njeno korišćenje. Teslini izumi su omogućili pokretanje ogromnog broja industrijskih i drugih postrojenja, železnica, raznih uređaja i aparata za domaćinstvo, osvetljavanje javnih i privatnih objekata, gradova i sela. Primena električne energije u zagrevanju ili pak rashlađivanju javnih i privatnih zgrada opšte je poznata a tek kada se dogode prekidi snabdevanja električnom energijom postaje nam jasno od kolikog je ona značaja za naš svakodnevni život. Savremena civilizacija se ne bi mogla zamisliti bez Teslinih otkrića na polju proizvodnje, prenošenja, raspodele i iskorišćavanja naizmenične električne struje. Ovaj genijalni istraživač i izumitelj je ostavio naučno delo kojim se čovečanstvo može ponositi.

160 strana, broš povez
Dimenzije: 21.0cm x 13.0cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption