Ukupna cena:

DR MILENKO VESNIĆ GRANSENJER SRPSKE DIPLOMATIJE - Radoslav Vesnić mlađi

  • DR MILENKO VESNIĆ GRANSENJER SRPSKE DIPLOMATIJE - Radoslav Vesnić mlađi
14.78 EUR 11.83 EUR
15.52 USD 12.42 USD
1,760.00 RSD 1,408.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DR MILENKO VESNIĆ GRANSENJER SRPSKE DIPLOMATIJE - Radoslav Vesnić mlađi

Milenko Vesnić, srpski kraljevski poslanik u Parizu između 1903. i 1920. godine, bio je istaknuti diplomata, državnik, naučnik i javni radnik u vremenu u kome se Srbija od zaostale balkanske kneževine brzo pretvarala u modernu evropsku državu, učvrstila svoj položaj na Balkanu i u Evropi i, uprkos velikim gubicima, izišla kao pobednik iz tri uzastopna rata da bi 1918. godine aktivno sudelovala u stvaranju prve jugoslovenske države... Bilo je to zlatno doba srpske diplomatije u kome se Milenko Vesnić našao na čelu za Srbiju tada verovatno najznačajnije diplomatske misije i učestovao u istorijskim događajima kojima je dao snažan lični pečat, što ga svrstava među vodeće ličnosti u srpskoj i jugoslovenskoj diplomatskoj istoriji.

povez: tvrd, strana: 614, format: 24 cm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption