Domaća Knjižara
Ukupna cena:

ZLATNO DOBA - Tahmima Anam

  • ZLATNO DOBA - Tahmima Anam
6.32 EUR
6.95 USD
752.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZLATNO DOBA - Tahmima Anam

DIRLJIVA PRIČA O RODITELJSKOJ LJUBAVI I POŽRTVOVANOSTI!
Znam šta sam učinila. Ovaj rat koji je odneo mnogo sinova, poštedeo je mog. Ovo doba koje je slomilo mnoge ćerke, nije slomilo moju.
Nisam dopustila!!!

* * *

Rehana Hak je s razlogom srećna, kada se probudi jednog martovskog jutra. Čeka je zabava, koju će da priredi za svog sina i ćerku. Ruže joj cvetaju u bašti kuće, koju je sazidala; deca su joj skoro odrasla; iza njenog kućnog praga, grad odiše uzbuđenjem nakon skorašnjih izbora. Oseća se promena u vazduhu.

Međutim, niko od gostiju na Rehaninoj zabavi ne može da predvidi šta će uslediti u danima i mesecima, koji dolaze, zato što je u pitanju 1971. godina u Istočnom Pakistanu, zemlji na ivici rata. Život ove porodice će zauvek da se promeni.

Smešten u kulisama rata za nezavisnost Bangladeša, Zlatno doba je priča o strasti i revoluciji, nadi, veri i neočekivanom heroizmu. U haosu te ere, svi - od studentskih buntovnika do vođa zemlje, od vozača rikši do vojnika - moraju da biraju. U svojoj borbi da sačuva porodicu, Rehana će biti suočena sa srceparajućom dilemom.

Format: 14.5x20.5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 288

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption