Ukupna cena:

ZIMSKI ODMOR - Bernard Maklejverti

  • ZIMSKI ODMOR - Bernard Maklejverti
8.39 EUR
8.39 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZIMSKI ODMOR - Bernard Maklejverti
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Irska književna nagrada koju dodeljuje Bord Gáis Energy, 2017. godineUži izbor za Nagradu IMPAC Dablin, 2019. godinePoslednji roman jednog od najvećih savremenih irskih pisacaStela i Džeri Gilmor, bračni par u penziji, odlaze na dugi vikend u Amsterdam, kako bi osvežili vezu, obišli grad i, uopšte, uživali. Njihov odnos deluje stabilno, sigurno, poznato. Četrdeset godina zajedničkog života, ljubavi, sumnje, sećanja i zaborava, sažima se u četvorodnevno putovanje, koje otvara davno nastale pukotine. Kako se odmor primiče kraju, dvoje ljudi koji se približavaju svojim poslednjim godinama shvataju koliko su udaljeni i šta je zaista važno u životu. Ljubav. Smeh. Lepota i radost koje istrajavaju kroz bol...Maklejverti je vrhunski pripovedač, a Zimski odmor ima sve odlike njegove proze: precizne i saosećajne uvide, lagan, elegantan stil, kao i nežnu emotivnu priču. Ovaj intimni portret partnerskog života kamerna je drama velikog odjeka i moći. Četrdeset godina nakon prve knjige, Maklejverti je napisao svoje remek-delo.

Format: 140x205 mm
Broj strana: 224
Pismo: Latinica
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption