Ukupna cena:

U OČIMA ZVERI - Nastasja Marten

  • U OČIMA ZVERI - Nastasja Marten
10.25 EUR
10.76 USD
1,210.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: U OČIMA ZVERI - Nastasja Marten
Importer: IP Clio
Country of origin: SERBIA

U planinama Kamčatke, u istočnom Sibiru, nije se dogodio tek napad divlje životinje na preplašenu ženu. Bio je to – susret.

Istražujući nomadska plemena Gvič na Aljasci i Evene u oblasti Kamčatke, Nastasja Marten postaje žrtva neobičnog susreta. Ogroman mrki sibirski medved odgrizao joj je deo lica.

Izmenjenog lika i lišena identiteskog uporišta, protagonistkinja se, tragajući za odgovorima i ispitujući uzroke, vraća u prirodu, na „mesto ljubavi i zločina”, ne bi li ih pronašla u prvobitnom, arhetipskom, mitskom. Čitalac je prinuđen da je, zastrašen i zadivljen, na tom putu sledi bez predaha.

Ono što se dogodilo Nastasji Martin, zapamćeno u davnim legendama, bajkama, ritualima mnogih naroda, zapisano u ovoj uzbudljivoj i mudroj knjizi sa dubokim slojevima iščitavanja, dokazuje da mitske priče nisu samo maštoviti splet šarenog tkanja ili ljupki vez kojim se ukrašava sumorna svakodnevica već su dragoceno sećanje, upamćeni snovi i vizije, nesvesno čitavog čovečanstva, što se kao arhetipski materijal nasleđuje kroz vekove, nastavljajući da objašnjava naš život i utiče na njega. Ljubica Arsić

Broj strana: 131
format: 19,5x12,5 cm
pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption