Ukupna cena:

U NEPOZNATOJ SOBI - Dejmon Galgut

  • U NEPOZNATOJ SOBI - Dejmon Galgut
7.92 EUR
8.32 USD
935.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: U NEPOZNATOJ SOBI - Dejmon Galgut
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Jedan mladić kreće na tri putovanja – po Grčkoj, Indiji i Africi – i na svakom stiče neočekivana iskustva, koja će mu promeniti život. Putuje s malo prtljaga, jednostavno. Za ljude koji putuju s njim i koje usput sreće – uključujući i zgodnog, misterioznog neznanca, grupu bezbrižnih bekpekera i jednu ženu na ivici živaca – on je Pratilac, Ljubavnik i Staratelj.

Nagoveštaji postaparthejdske moralne iscrpljenosti prožimaju sve tri povezane priče koje čine ovaj roman, dok se mladić grozničavo kreće s mesta na mesto, iz zemlje u zemlju, u stanju „akutne anksioznosti“.

Ova putovanja, kroz spokoj divljine ili mahnitost na graničnim prelazima, završavaju se neočekivano, i bez obzira na saputnike, u suštini su usamljenička potraga za vlastitom svrhom.

Roman U nepoznatoj sobi priča je o čežnji i osujećenoj strasti, besu i saosećajnosti, o transformativnoj moći putovanja... i posveta ljudskoj potrazi za ljubavlju.

Broj strana: 218
Format: 130x205
povez: broš
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption