Ukupna cena:

PČELINJI ŽAMOR - Sofija Segovija

  • PČELINJI ŽAMOR - Sofija Segovija
12.58 EUR
13.21 USD
1,485.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PČELINJI ŽAMOR - Sofija Segovija
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Hipnotički meksički roman o trijumfu, tragediji i magiji

U malom meksičkom gradu Linaresu, bogata stočarska porodica Morales živi na hacijendi okupanoj mirisima majčine dušice i muškatli. Jednoga dana, stara dojilja, nana Reha, nalazi tek rođenu bebu, dečaka izobličenog lica, prekrivenog pčelama. Uprkos stavu meštana da je dete poljubio đavo, na nanino uporno insistiranje, Moralesovi odlučuju da ga usvoje i nazovu Simonopio. Odrastajući, dečak koji razgovara s pčelama pokazuje natprirodni dar – u stanju je da predvidi događaje...

Tokom narednih godina, porodica je svedok turbulentnih istorijskih okolnosti, poput pandemije španske groznice iz 1918, Meksičke revolucije, ili ljubomore sugrađana – a u svemu tome ima Simonopijevu zaštitu.

Ovaj očaravajući roman, koji miriše na lavandu, po-morandže i med, donosi priču o ljubavi i porodici, čovekovoj vezi s prirodom i potrazi za ljudskošću.

Sofija Segovija, savremeni glas meksičke književnosti, ovim delom daje svoj pečat tradiciji magičnog realizma.

Format: 140x205 mm
Broj strana: 540
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption