Ukupna cena:

NEVIDLJIVA PLANINA - Karolina de Robertis

  • NEVIDLJIVA PLANINA - Karolina de Robertis
11.82 EUR
14.19 USD
1,395.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NEVIDLJIVA PLANINA - Karolina de Robertis
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

ZANOSAN GENERACIJSKI EP KOJI ODAJE POČAST ŽIVOPISNOJ KULTURI I BURNOJ ISTORIJI

Početak XX veka jedan je od najdramatičnijih perioda u istoriji Južne Amerike. Če Gevara pokreće požar Kubanske revolucije, Peron preuzima vlast u Argentini, a tri generacije žena urugvajske porodice Firijeli žive, vole i bore se za svoju nezavisnost i slobodu.

Prvog dana 1900, mali grad u urugvajskoj unutrašnjosti okuplja se da prisustvuje čudu – misterioznom povratku Paharite, izgubljenog deteta. Godinama kasnije, kao mlada žena u Montevideu, primorana da se izbori za opstanak u nepoznatom, ogromnom gradu, Paharita postaje rodonačelnica loze nezavisnih žena. Njena ćerka Eva spas od strašne svakodnevice pronalazi u poeziji, krčeći nekonvencionalan put ka ličnom i umetničkom ispunjenju, dok se Evino dete, bistra Salome, puna nade i ideala, bori za svoja politička uverenja usred nasilnih previranja kasnih 60-ih, i ne sluteći kakvu će žrtvu zbog toga morati da podnese.

Od „vodenih ulica“ Venecije do rustičnih favela Rio de Žaneira, od tanga do demonstracija, od kasapnice u Montevideu do luksuznih Peronovih prijema, od burnih istorijskih previranja do intimnih vrtloga običnih neobičnih života porodice Firijeli, Nevidljiva planina donosi priču o sudbonosnim slučajnostima, svakodnevnim čudima, snazi, rešenosti i istrajnosti tri sasvim različite, a sasvim bliske žene, u strastvenom, uzburkanom vremenu buđenja Latinske Amerike.

Knjiga koja parališe srce i slavi život, roman Karoline de Robertis priča je o duhu nacije i neraskidivim vezama između majki i ćerki.

Format: 140x205 mm
Broj strana: 472 str
Pismo: Latinica
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption