Ukupna cena:

NAJGORA STVAR KOJU UČINIH - Ursula Hegi

  • NAJGORA STVAR KOJU UČINIH - Ursula Hegi
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NAJGORA STVAR KOJU UČINIH - Ursula Hegi

Priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju troje dece. Iako bliski od prvog dana još više se zbližavaju posle tragedije koja zadesi jednog od glavnih junaka knjige. Preko noći sazrevaju.
Izvanredni poznavalac ljudske duše i svih njenih mračnih kutaka, autorka ispreda divnu priču o životnim izborima i njihovim posledicama, o bolnim trenucima u životu i borbi i načinima da se oni prevaziđu... Ali, u svemu tome postoji lepota malih stvari svakodnevice, hrabrost i nada koje knjigu čine toplom, zanimljivom i divnom za čitanje.

"Najgora stvar koju učinih" je predivna knjiga koja istražuje tajanstvene i večito promenljive granice ljubavi i žudnje. Odlomci iz života glavnih ličnosti koji su obični i bolni, sjajni i puni duhova iz prošlosti naslikani su zapanjujućom lepotom, umetnički dopadljivo i pretočeni u dirljivu priču o prihvatanju, hrabrosti i promeni.
Kim Edvards, autorka knjige "Ćerka čuvara uspomena"

Ursula Hegi koja je uvek stručnjak da osvetli ljudsku prirodu, ostvarila je u ovom romanu kristalnu bistrinu jezerskih voda i žestinu bure na obalama mora. Njeni likovi moraju da preuzmu kormilo nad sopstvenim životima i tugama i strastima, a čitaoci će ih u tome pratiti suzdržanog daha i s nadom.
Suzan Strejt, autorka romana "Mesec pod naponom"

Neustrašivo istraživanje strasti vodi Ursulu Hegi na opasnu teritoriju, ali ona je najprefinjenija i najsnažnija autorka koja može da osvetli najtamnije sumnje ljudske duše i da nam pokaže kako i najjača ljubav može biti osenčena razdorom.
Šira Nojman autorka romana "Budna u mraku"

Format: 21 cm
Broj strana: 343
Povez: Broširani

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption