Ukupna cena:

LUTALICE I SAPUTNICE: Na putu po Americi, od delta bluza do roka sedamdesetih - Džon Skenlan

  • LUTALICE I SAPUTNICE: Na putu po Americi, od delta bluza do roka sedamdesetih - Džon Skenlan
9.31 EUR
11.18 USD
1,099.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LUTALICE I SAPUTNICE: Na putu po Americi, od delta bluza do roka sedamdesetih - Džon Skenlan
Importer: IP Clio
Country of origin: SERBIA

Fascinantna priča o ulozi koju su put, kretanje i realnost bitisanja „na putu“ odigrali u kulturnoj imaginaciji Amerike i popularnoj muzici XX veka. Autor otkriva osobenosti „muzike puta“, one čiji su tvorci neumorno tragali za slobodom i sticanjem jedinstvenih iskustava.

Studija obuhvata period od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog veka, od starih bluzera delte Misisipija, koji putuju autoputem 61, do engleskih, bluzom nadahnutih rok grupa, poput Rolingstonsa i Led Cepelina, na koje su američki koncepti slobode i putovanja i te kako uticali. Džon Skenlan istražuje muziku i život pokreta za koji je put predstavljao sinonim življenja.

Knjiga Lutalice i saputnice je zabavan i bogat prikaz ključnog dela američke muzičke istorije koja će privući pažnju ljubitelja muzike puta, ali i svih onih koji čeznu da se otisnu na put.

Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 21x24
Strana: 221

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption