Ukupna cena:

LONE STAR - Matilde Valter Klark

  • LONE STAR - Matilde Valter Klark
10.25 EUR
10.76 USD
1,210.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LONE STAR - Matilde Valter Klark

Kada joj je očuh preminuo, Matilde se suočila sa pitanjem: šta će se dogoditi kada joj i otac umre, daleko od nje, na drugoj strani Atlantskog okeana, u Teksasu? Hoće li joj neko uopšte javiti? Pred neumitnom činjenicom prolaznosti, odlučila je da se prihvati zadatka za koji se pripremala čitavog života – da napiše knjigu o odsutnom ocu, svetski poznatom fizičaru Džonu Valteru Klarku.

Danska spisateljica Matilde Valter Klark vešto razvija priču o ocu i ćerki i svemu što ih razdvaja – okeanu, jezičkoj barijeri i maćehi mitskih proporcija. Detinjstvo je gotovo i neće se vratiti, a njoj su ostale samo rupe u zbrkanim sećanjima, propuštene prilike i kajanje. Pišući ovaj roman, autorka dobija priliku da preispita uspomene i odnos sa ocem. Posetivši njegov zavičaj, samo srce ruralnog Teksasa (američke države čiju zastavu kolokvijalno nazivaju Lone Star – usamljena zvezda), Matilde otkriva svoje korene i suštinu karaktera čoveka koji joj je uvek bio otac, ali nikada tata.

Lone Star je roman o porodičnim od-nosima, varljivosti ljudskog pamćenja i premošćavanju razdaljina, o detaljima koji detetu mogu da promaknu i zaklju-čcima koje iz njih može da izvuče kada odraste.

Format: 14X20.5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 482

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption