Domaća Knjižara
Ukupna cena:

LEDENA PRINCEZA - Kamila Lekberj

  • LEDENA PRINCEZA - Kamila Lekberj
5.80 EUR
6.09 USD
690.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LEDENA PRINCEZA - Kamila Lekberj

U maloj zajednici (naselju) Fjelbaka (Fjällbacka) u Buhuslenu (Bohuslän) vlada mir sve do jednog zimskog dana kada je mlada žena Aleksandra Vijkner (Alexandra Wijkner) pronađena mrtva u svojoj kadi. Policija prvo sumnja na samoubistvo ali se kasnije pokazuje da je ubistvo.

Ona koja pronalazi Aleksandru je spisateljica Erika Falk koja se vratila u Fjelbaku nakon smrti svojih roditelja.

Kada je zajedno sa Aleksandrinim roditeljima i suprugom otišla u policiju sreće svoju ljubavi iz mladosti, kriminalnog inspektora Patrika Hedstrma. (mada je više ona njegova simpatija iz mladosti) Erika se takođe u knjizi bori sa problemom oko porodične kuće, koju želi da zadrži međutim njena sestra Ana koja živi u Stokholmu to ne želi. Ana ima problema sa suprugom koji je zlostavlja.

Broj strana: 320

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption