Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KAMILA (I OSTATAK EKIPE) - Kristina Heselhold

  • KAMILA (I OSTATAK EKIPE) - Kristina Heselhold
5.44 EUR
5.72 USD
648.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAMILA (I OSTATAK EKIPE) - Kristina Heselhold

Kamila nam je dovela ostatak ekipe: Almu, Alvidu, Kristijana i Edvarda i sita se njima ispričala; ali pored njih u ovoj knjizi ćemo sresti i prevodioca knjige, urednika i izdavača, autorkinog muža i majku, pa i njenog psa a bogme i duhove Nikole Tesle, Silvije Plat i Virdžinije Vulf. Tu su i ulice Beograda, pejzaži Engleske, auto - stopiranje Španijom. Koliko toga je stalo na stotinak strana.

Glavni lik ove knjige dolazi u Beograd na promociju sprskog prevoda svoje knjige. To postaje inspiracija za vrcavi niz asocijativne proze, koji se nastavlja obilaskom spomen-kuća Virdžinije Vulf i Silvije Plat, dok spisateljicu sve vreme progone uspomene iz mladosti, U gorko-slatkom karuselu, turobni dogadjaji porodičnog života (neizbežno rastanci) smenjuju se sa urnebesnim epizodama koje ponekad gotovo ličpe na na slepstik-komediju.

Čitaoca će zasmejati i razgaliti bodljikava ironija i samoironija Kristine Haselhold, ali će ga melanholične stranice isto tako naterati i da se zamisli nad životom.

broj str: 144
povez: tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption