Ukupna cena:
54270KAKO KOCKE KAŽU - Ljuk Rinehart

KAKO KOCKE KAŽU - Ljuk Rinehart

  • KAKO KOCKE KAŽU - Ljuk Rinehart
7.21 EUR
8.29 USD
858.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAKO KOCKE KAŽU - Ljuk Rinehart

Na početku bejaše Slučajnost i Slučajnost bejaše s Bogom i Slučajnost bejaše Bog. Ona na početku bejaše s Bogom. Sve stvari stvorila je Slučajnost i bez nje ne bejaše stvoreno ništa što je stvoreno...

Slučajnost posla jednog čoveka, čije ime bejaše Ljuk. I slučajnost je oživotvorena (i mi videsmo slavu njenu, kakva bejaše slava Velikog Hirovitog Oca) i ona se naselila među nas, puna haosa, dvoličnosti i hirova.

Tako započinje ovajk klasik iz 1970-ih o seksu, drogama i, naravno, kocki. Razočarani psihijatar, Ljuk Rinehart, živi sa svojom ženom i dvoje dece u njihovom stanu „malo gore i malo istočno” na Menhetnu. Nezadovoljan kako zapadnjačkim tako istočnjačkim filosofijama, naizmenično prigrljujući smisaonost i besmislenost života, Ljuk se zauvek menja kada otkriva religiju u prostom kotrljanju kocke i „zgranut je i preobraćen – kako samo beskrajno blaziran čovek može da bude.”

Neka kocka odluči! To je jedina staza ka slobodi i istini za dr Rineharta i njegove pacijente. Uzgleda da je seks uvek jedna od mogućnosti dok se oni kotrljaju kroz seanse terapije, odnose, roditeljstvo – čak i bekstvo iz ustanova za umobolne. Ljuk širi svoju novu religiju sa uzbudljivom kombinacijom jevanđeljske strasti i moralne irelevantnosti, preobraćujući svoj život – i na izvestan način čitav svet – na svoju ruku. Kada jednom predate svoj život kocki u ruke, sve je moguće.

Format: 21 cm
Broj strana: 442

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption