Domaća Knjižara
Ukupna cena:

HILJADU ČUDESNIH SUNACA - Haled Hoseini

  • HILJADU ČUDESNIH SUNACA - Haled Hoseini
8.47 EUR
8.89 USD
999.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: HILJADU ČUDESNIH SUNACA - Haled Hoseini

"Neodoljiv ep."
- Dejli telegraf

"Nezaboravno."
- Izabel Aljende

"Trijumf."
- Fajnenšel tajms

"Ovaj roman neće dotaknuti samo najtvrđa srca..."
- Gardijan

"Ovo je snažno delo, koje tera na razmišljanje"
- Literari rivju

"Majstorsko pripovedačko tkanje... Hoseini je pisac od čije veštine zastaje dah."
- Ivning standard

"Hoseini poseduje onaj redak dar, dikensovski osećaj za priču."
- Dejli telegraf

"Strastvena, žestoka pripovest.... potresna i stvarna."
- Imidž


Marijam je tek petnaest godina kada je šalju u Kabul da se uda za nesrećnog i ogorčenog Rašida, trideset godina starijeg od nje. Gotovo dve decenije kasnije, u zemlji koja ubrzano tone u propast, tragedija pogađa petnaestogodišnju Lejlu, koja mora da napusti svoj dom i stupi u Marijamino nesrećno domaćinstvo. Lejla i Marijam naći će utehu jedna u drugoj, njihovo prijateljstvo postaće veza snažna kao veza dve sestre, neraskidiva kao veza majke i kćerke.

Kako vreme prolazi, u Avganistanu na vlast dolaze talibani, ulice Kabula ječe od puščane paljbe i bombi, a život se pretvara u očajničku borbu protiv gladi, surovosti i straha. Istrajnost dve žene nailazi na iskušenja koja nisu mogla da naslute ni u najgorim košmarima. A ipak, ljubav ume da čoveka natera na nezamisliva dela, da mu pomogne da čudesnim junaštvom prevaziđe najstrašnije prepreke. Na kraju ljubav pobeđuje smrt i uništenje.

Hiljadu čudesnih sunaca je nezaboravan portret jedne ranjene zemlje i istinski dirljiva priča o porodici i prijateljstvu. Istovremeno prelepa i teška, priča o jednom nemilosrdnom vremenu, nesvakidašnjem prijateljstvu i neuništivoj ljubavi.

Format: 13x20
Broj strana: 368 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption