Ukupna cena:

GLASOVI REKE - Žauma Kabre

  • GLASOVI REKE - Žauma Kabre
11.75 EUR
12.34 USD
1,399.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GLASOVI REKE - Žauma Kabre

Priča o bezgraničnoj ljubavi i ubistvenoj mržnji.

Nagrada katalonske kritike.
Nagrada Sedmo nebo.

Počinjeno zlo vreme ne može da poništi, kao ni odgovornost počinioca.

Godine 1943. mladi učitelj Oriol Fonteljes seli se s trudnom ženom u Torenu, idilično seoce gde se čuje žubor reke Pamano.

Pedeset godina kasnije, nastavnica Tina Bros otkriva iza stare table seoske škole u Toreni kutiju s dugim učiteljevim pismom koje nikada nije stiglo onome kome je bilo upućeno. Nije ni slutila da će njeno otkriće ponovo probuditi minule strasti, mržnju i želju za osvetom. Jer pismo iz prošlosti malo-pomalo razotkriva mračne tajne malog mesta, prikrivene i lažirane priče o tobožnjem heroju „palom za Boga i otadžbinu“.

Ovaj izuzetan roman o snazi iskustva i krhkosti istorijskog sećanja napisan je jedinstvenim stilom kojim pisac ukida vremenske granice: za prelaz iz onda u sada nije potrebno novo poglavlje, pa ni novi pasus, već se u istom retku, čak i u istoj rečenici glasovi užasne prošlosti mešaju s glasovima današnjice.

„Veliki evropski roman katalonskog pisca.“ El País

„Istinsko remek-delo!“ Frankfurter Allgemeine Zeitung

Format: 13x20 cm
Broj strana: 628
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption