Domaća Knjižara
Ukupna cena:

BRIDA - Paulo Koeljo

  • BRIDA - Paulo Koeljo
5.80 EUR
6.09 USD
691.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BRIDA - Paulo Koeljo

Ovo je priča o Bridi, mladoj i lepoj Irkinji, i njenoj potrazi za spoznajom sveta. Na tom duhovnom putovanju, ona upoznaje mudraca koji je podučavao kako da savlada svoje strahove, i ženu koja uči da pleše osluškujući skrivenu muziku sveta. Oni prepoznaju Bridinu darovitost, ali moraju je pustiti da do otkrića dođe sama. Dok Brida traga za svojom sudbinom, pokušava, uz mnogo teškoća, da pronađe ravnotežu između ljubavi i želje da se promeni.

Brida je dirljiva priča o ljubavi, misterijama i hrabrosti, o duhovnoj strani erosa i erotičnoj strani duhovnosti.

205 str, 21 cm, latinica

Prosečna ocena (10) 10

10-avg-2012 05:28:54
SERBIA
Ocena 10
Brida je savrsena knjiga ali u Srbiji slabo shvacena.U Srbiji ljudi nisu culi za dobre vestice odnosno WICCA koja je poznata u Evropi pa knjigu citaju kao lagani roman. Neshvatajuci da je opisana kompletna inicijacija Wicce.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption