Ukupna cena:

ZLATNI SAT - Jelena Mesić Gak

  • ZLATNI SAT - Jelena Mesić Gak
10.08 EUR
11.09 USD
1,190.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZLATNI SAT - Jelena Mesić Gak
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Uzbudljiv roman u kome autorka duboko zadire u beznadnu jamu ljudskih emocija i način na koji njeni likovi pokušavaju da pomire svoja kulturna nasleđa ne okrnjujući njihovu suštinu. Zlatni sat ima univerzalnu poruku u kojoj ljudi sa svih strana sveta mogu da prepoznaju i identifikuju raznolikost i sličnosti svojih dubokih emocija.

Žak Šapui

Izuzetna I potresna priča o porodičnim odnosima, patnjama, gubicima i radostima, sukobima, opraštanjima, neminovnim rastancima i zahvalnosti na mogućnosti da odžive svoje snove, stvarne kao sam život. Kao takva, ona dozvolja da se identifikujemo s junacima ove knjige i prepoznamo možda i delove svog života, misli i emocija. Zlatni sat je roman u kome se uživa u svakoj stranici i umeću pisca, koji nas znalacki vodi do samog kraja ove sage.
U opisima, karaktera, prirode, dogadjaja, kuća u kojima likovi žive, odeće, hrane i pića, kao slikar koji slika sa paletom jakih boja, pa potom ubaci senke i polutonove, ovaj roman nam dočarava prizore toliko živo i upečatljivo, da su sva čula zaokupljena, i čini da se osećamo kao da smo i sami deo njih.

Cvijeta Mesić

Sa velikim uživanjem sam pratila put tursko-grčke familije i složen odnos njenih članova u istorijskoj perspektivi, koja je ostavila duboke ožiljke koji ne zarastaju brzo, njihovu asimilaciju u novoj kulturnoj sredini u Americi, jela koja kuvaju, od kojih ide voda na usta. Sve to doprinosi da ova knjiga nadarenog pripovedača ne može da se ispusti iz ruku.

Suzan Lask

Pismo: latinica
Strana: 252
Format: A5
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption