Ukupna cena:

ZAPISI - Ljubica Marić

  • ZAPISI - Ljubica Marić
4.72 EUR
4.96 USD
562.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZAPISI - Ljubica Marić

Književna zaostavština jedinstvene umetnice u istoriji srpske kulture XX veka. "Znakovi pored puta" velike kompozitorke Ljubice Marić, pronađeni u njenoj rukopisnoj ostavštini, prvi put se nalaze pred čitaocima. Zapisi, misli, aforizmi, beleške, nacrti, nastajali od 1966. do 2000. godine, zajedno sa pesmama ove umetnice predstavljaju uzbudljivo svedočanstvo o jednom životu posvećenom umetnosti.

Mudrost života, autentična saživljenost sa umetničkim formama, zainteresovanost za pitanja savremenog doba – to su temeljni izrazi zapisa Ljubice Marić. Objavljeni povodom stote godišnjice rođenja Ljubice Marić, ovi zapisi osvetljavaju i njen život i njenu umetnost.

84 strane; Format: 12x17 cm; Broš povez

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption