Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VRTEŠKA - Nenad Teofilović

  • VRTEŠKA - Nenad Teofilović
7.73 EUR
8.50 USD
920.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VRTEŠKA - Nenad Teofilović

Od autora KLOPKE - književnog i filmskog hita!!!

Intimna istorija jurodivog Griške, nazvanog Luda, izliva se iz Tobolska na uzavrelu stvarnost Sankt Peterburga, carskog grada na čijoj pozornici se filmskom brzinom smenjuju likovi. Carska porodica, volšebnici i proroci i nezaobilazni Raspućin, u rašomonskim pogledima pokušavaju da dočaraju krizu smisla na razmeđi vekova. Vrteška je sugestivna parabola o opterećujućom prošlosti i nesigurnoj budućnosti. Svaki junak vodi svoju malu bitku, pokušavajući da stvori sopstveni prostor sreće, integriteta i ostvarenosti.

Nesumnjivo je da je ova knjiga, prožeta avanturističkim duhom i pikarskim partijama, univerzalna paradigma potrage za izbavljenjem i tajnom mudrošću skrivenom negde između neba i zemlje, na putu kojim otkrivamo tajnu i tajna otkriva nas.

Format: 14x19.5
ISBN: 978-86-7346-651-4
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica
Br. strana: 297
God. izdanja: 2008

Prosečna ocena (10) 10

26-sep-2008 00:30:52
SERBIA
Ocena 10
Divan roman!Preporucujem svim ljubiteljima Romanovih i carske Rusije.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption