Ukupna cena:

TAJNA MISTIČNE PLANINE ARTANJ - Veroslav Rančić

  • TAJNA MISTIČNE PLANINE ARTANJ - Veroslav Rančić
6.93 EUR
7.28 USD
825.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TAJNA MISTIČNE PLANINE ARTANJ - Veroslav Rančić

Fantastična priča današnjeg vremena i ove civilizacije

Robert i Lujka, dvojica nerazdvojnih tinejdžera, sa svojim simpatijama Andreom i Biom stižu u Sanšajn, kampersko naselje Andreinog dede, arheologa-amatera, u podnožju Arntija, da bi proslavili njen rođendan. Njima će se pridružiti i Vizar, agent Agencije za nacionalnu bezbednost. Ne mogu ni da pretpostave da će na mističnoj planini doživeti najdramatičniju avanturu u svom životu... Zajedno s njima, akteri fascinantnih događaja su i Tajna obaveštajna služba Velike Britanije ─ MI6,Federalna služba bezbednosti Rusije ─ FSB (odeljenje za svemirska istaživanja, Moskva), Centralna obaveštajna agencija ─ CIA ( Virdžinija, SAD), Ministarstvo unutrašnjih poslova (Srbija), kao i dvojica najvećih naučnika modernog vremena ─ Nikola Tesla i Albert Ajnštajn. Svi imaju isti cilj ─ da otkriju tajne najveće piramide na svetu, izgrađene pre 450.000 godina (Keopsova piramida je podignuta pre 4.500 godina), poznate kao planina Artanj.

Izuzetno dinamična radnja knjige, u duhu najboljih romana naučne fantastike i trilera, u ponorima i lavirintima piramide Artanj, neoborivim dokazima potvrđuje da nikada nismo bili, da nismo i da nećemo biti sami u kosmosu i na ovoj planeti... Jer, šta je sa pripadnicima Sila tame, koji u stanju inhibicije čekaju svoj trenutak?...

Br. str.: 331
Povez: broš
Format: 14x21cm
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption