Ukupna cena:

PUT NA MARTINIK - Vladan Dobrivojević

  • PUT NA MARTINIK - Vladan Dobrivojević
10.72 EUR
11.79 USD
1,265.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PUT NA MARTINIK - Vladan Dobrivojević
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Hana Arent i Martin Hajdeger – kroz decenije iskušenja priznavana i poricana, bujana i potiskivana, putena i idejna, opojna i razdiruća ljubavna razmena dve verovatno najuticajnije figure filozofije Zapada XX veka. Primorana da sebi objasni razloge i pronikne poruke magnetične povezanosti s Martinom, Hana se upućuje na putovanje čiji je onirički vrtlog unosi u dramatične ljubavi neočekivanih saputnika i pred njima iznenadno iskrsavanih velikana likovne umetnosti. U pričama zasićenim neraskidivom strašću jačom od udaraca zloćudne istorije, Edvard Munk i Mili Hajberg, Kamij Klodel i Ogist Roden, Anri Matis i Lidija Delektorskaja, Mihail i Nadežda Vrubelj, Suzana Valadon i Erik Sali, sami i ehom u sudbinama čijim su ljubavima poslužili kao uzori, oživljuju i kroz udvojene ispovesti i obuzimaju Hanu. Zapravo, kao vodiči je posvećuju u slojeve njene vlastite neodoljive privrženosti Martinu, sklapajući mozaik sagledavanja najzagonetnijeg, potresnošću zanosa i smisla prevashodećeg iskustva ljudskog postojanja – fenomena polne ljubavi.

Pismo: ćirilica
Strana: 420
Format: A5
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption