Ukupna cena:

PRIRUČNIK ZA HIPOHONDRE - Dušan Mrđenović

  • PRIRUČNIK ZA HIPOHONDRE - Dušan Mrđenović
4.25 EUR
4.46 USD
506.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRIRUČNIK ZA HIPOHONDRE - Dušan Mrđenović

„Jedina želja bakterija je da umesto jedne, stvore dve bakterije...“ – Fransoa Žakob, francuski nobelovac 40.000 parazita i 250 vrsta bakterija razmeni se tokom jednog „filmskog poljupca“. Spajajući usta, parovi „predaju“ jedno drugom 0,7 grama belančevina, 0,45 grama masnoće i 0,19 grama drugih organskih jedinjenja.
Bračni krevet može da krije i do dva miliona grinja. Samo jedna grinja „olakša“ se između deset i dvadeset puta na dan. Ako spadate u onu vrstu ljudi koja trezveno i realno sagledava sve opasnosti kojima nam bakterije, virusi i drugi mikroorganizmi svakodnevno prete, prilažemo vam još čitavu zbirku novih opasnosti, ti, bolesti i zaraza.

Format 12x17 cm • 188 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption