Ukupna cena:

POČETAK: KRAJ - O VLADARU I POBUNJENIKU - Milan Todorović Tenera

  • POČETAK: KRAJ - O VLADARU I POBUNJENIKU - Milan Todorović Tenera
10.08 EUR
11.09 USD
1,190.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POČETAK: KRAJ - O VLADARU I POBUNJENIKU - Milan Todorović Tenera
Importer: Admiral books
Country of origin: SERBIA

Ova knjiga čudnog srpskog jezika, jedinstvene strukture izražene samo kroz monologe junaka, govori o dve sudbine koje se na samom kraju, kao u kakvoj antičkoj tragediji ukrštaju. Vladar i pobunjenik, pođednako nesrećni i osamljeni, krvavih ruku i jedan i drugi, zauvek izmenjeni svojim predodređenim sudbinama, odslikani su kroz priče i misli drugih ljudi koji su im prilazili diveći se, ali ih istovremeno gurali do dna provalije. Tragedija jednog naroda kreće od tragedije jednog čoveka, a među ovim stranicama ne znamo tačno ni vreme, ni državu, ni vladara, ni pobunjenika, ali vidimo kako se sudbine kao u kakvoj bujici mešaju, prepliću i na kraju postaju jedna, nesrećna i izgubljena.

Broj stranica: 160
Format: 17,5 x 17,5 cm
Pismo : ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption