Ukupna cena:

KRATKA POVEST JEDNOG GAĐENJA - Srđan Volarević

  • KRATKA POVEST JEDNOG GAĐENJA - Srđan Volarević
4.08 EUR
4.29 USD
486.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRATKA POVEST JEDNOG GAĐENJA - Srđan Volarević

Pred jasnim i neposrednim nalozima ljubavi glavni junak ove "kratke povesti, Dragan Kalanj, uspinje se do samih vrhunaca te uske staze života, ali i stiže do samih sunovrata. O svemu tome saznajemo kroz odgovore koje daje jednom novinaru, u trenucima kada se odrekao svega i kada kao oslonac u toj svojoj ispovesti ima jedino u saznanju ili ironije ili cinizma. Pri tom se upoznajemo sa detaljima te njegove nesrećne ljubavi i vidimo da je ona nastala u jednom uobičajenom gradjanskom trouglu, sasvim nekonvencionalnih okvira i u vremenu kada su, čini se, spadale maske sa svih društvenih obzira i normi, a što je, izgleda, i dovelo do surovog dvostrukog ubistva. I sve se nekako sastavilo sa onim vremenom kada je nestajala i država Jugoslavija u kojoj su njih sve troje i rodjeni i stasali.

Broj str.: 95
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption